Contactgegevens

 
 
NIEUW

Klik hier voor tuinverlichting, plantenbakken en tuinhuizen op onze website Groenservice Tuinmaterialen

 
 

Tuinontwerp

De tuin is een plaats om te genieten. Het is een plek om te ontspannen, om uit te rusten, te spelen of juist in alle rust te werken. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat uw tuin past als een maatkostuum. Wij helpen u graag bij deze voorbereiding.

Een goede tuin ontstaat door een goed tuinontwerp. Een goed tuinontwerp ontstaat door een goed gesprek. Daarom gaan wij graag het gesprek met u aan, voordat we een afspraak maken. We willen u tijdens dit (telefoon)gesprek enigszins leren kennen. Daarnaast vernemen we graag waar uw tuin aan dient te gaan voldoen. Welke functie(s) uw tuin moet gaan vervullen, wat uw voorkeurskleuren zijn. Bij welke tuinsfeer voelt u zich prettig, wat is de gezinssamenstelling, hoe wilt u uw tuin gaan gebruiken? Zit u graag in de zon of juist in de schaduw? En nog veel meer vragen.

Werkwijze & tarieven

De eerste stap om te komen tot de tuin van uw dromen, de tuin die bij u en uw woning past, is het laten maken van een goed tuinontwerp. Hiervoor werken wij met een helder stappenplan en duidelijke tarieven. Als u hier klikt kunt u ons stappenplan downloaden.

Wij werken samen met verschillende gerenommeerde en ervaren tuinontwerpers, zoals:

Samen met de ontwerper werken wij samen aan de realisatie van uw tuin. We maken graag een afspraak met u. Klik hier en mail ons en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook, iedere werkdag tussen 09:00 en 18:00 uur staan wij u graag te woord.

Graag tot ziens en tot horens,
Gert-Jan Verschoor
eigenaar PM Groenservice